Samarbeidspartnere

Preik.tv har mange gode samarbeidspartnere

Og vi vil gjerne ha enda flere! 

Her på preik.tv finner du videoandakter med personer fra ulike organisasjoner og kirkesamfunn, selv om det i hovedvekt er andaktsholdere fra ImF sammenheng.

Vil du eller din organisasjon være med som en samarbeidspartner?

Ta kontakt med Kjetil, så skal vi se hva vi kan få til!

 

Fra starte av fikk vi hjelp fra:

 

Damaris Norge prøver å vise kristendommens aktualitet for samtidskulturen.
Bak den norske avleggeren står tre organisasjoner: Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag, Familie & Medier og NLA Mediehøgskolen Gimlekollen. Damaris Norge har et nettverk av medarbeidere som befinner seg ulike steder i landet.

Damarisvisjonen:
Å bygge et globalt fellesskap av mennesker som har en solid forståelse av Bibelen, en klar forståelse av samtidskulturen og evnen til å koble det ene til det andre. Sjekk ut Kulturvinduet og Snakkomtro!

Les mer om Damaris her!

[divider /]

Familie & Medier ønsker å gi kunnskap om hvordan positivt bruke mediene og bidra til åutruste deg og din familie i mediehverdagen. Barn er særlig viktig for oss, og gjennom BarneVakten ønsker vi å gi råd til voksne om barn og medier. Videre setter vi fokus på ungdom og deres forhold til mediene gjennom Ungdom og Medier. Slik kan vi sammen gi barn og unge det beste.

Familie & Medier ønsker å prege det som i stadig større grad preger oss. Vi vil representere en mediekompetanse med kristne verdier som rettesnor. Dette gjør vi ved å både gi ris og ros til mediene, og til å støtte de som ønsker å prege mediene med kristne verdier gjennom våre mediestipend.

Alt arbeid begynner med en visjon: Vi ønsker å bidra til å sette kristne verdier på medienes dagsorden og oppfordrer til et felles engasjement for dette.

Les mer om Familie & Medier her!

[divider /]

 

Apagon

Apagon er produksjonsselskapet som sto bak videoene til Preik.tv i starten. Fra 2015 tok ImF-UNG over produksjonen.

Scroll to top