Hva bruker du tiden din på?

Du har ikke tid..

Du får tid, spørsmålet er hva bruker du tiden din på?

I denne videoandakten blir du utfordrert til å tenke gjennom hva du brenner for!

Vegard Soltveit jobber som Ungdomsarbeider ved Finsland Ungdomsforening, og forkynner i ImF Sør og ImF-UNG.

Last ned:

  1. Du kan logge inn på Vimeo og laste ned orginalen her.

Aktuelle bibelvers:

 
Paulus’ brev til filipperne 1.21-24

Å leve er for meg Kristus, og å dø er en vinning. Men hvis jeg får bli i live, kan jeg gjøre et arbeid som bærer frukt, og da vet jeg ikke hva jeg skal velge. Jeg kjenner meg trukket til begge sider: Jeg lengter etter å bryte opp og være sammen med Kristus, for det er så mye, mye bedre. Men for deres skyld er det mer nødvendig at jeg fortsatt får leve.

Spørsmål til samtale:

  • Hva bruker du tiden din på?
  • Hva bruker du pengene dine på?
  • Hva bruker du evnene dine til?
  • Hvilke tanker har du for fremtiden?

Av Kjetil Fyllingen

Nettkonsulent for ImF-UNG og prosjektansvarlig for Preik.tv!