Jesus er veien

Veien til Gud er ferdig

Det er ingen bompenger. Det er aldri stengt på grunn av veiarbeid. Veien til Gud er Jesus, og veien er åpen og klar for deg, dersom du vil gå på den.

I denne videoandakten deler Ragnar Ringvoll noen erfaringer fra livet som politi, og som en etterfølger av Jesus.

Last ned:

  1. Du kan logge inn på Vimeo og laste ned orginalen her.

Se også:

Aktuelle bibelvers:

Evangeliet etter Johannes 14.1-6

La ikke hjertet bli grepet av angst. Tro på Gud og tro på meg! I min Fars hus er det mange rom. Var det ikke slik, hadde jeg da sagt dere at jeg går og vil gjøre i stand et sted for dere? Og når jeg har gått og gjort i stand et sted for dere, vil jeg komme tilbake og ta dere til meg, så dere skal være der jeg er. Og dit jeg går, vet dere veien.»
Tomas sier til ham: «Herre, vi vet ikke hvor du går. Hvordan kan vi da vite veien?» Jesus sier: «Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Far uten ved meg.

Evangeliet etter Johannes 10.7-10

Da sa Jesus: «Sannelig, sannelig, jeg sier dere: Jeg er porten inn til sauene. Alle de som er kommet før meg, er tyver og røvere, men sauene har ikke hørt på dem. Jeg er porten. Den som går inn gjennom meg, skal bli frelst og fritt gå inn og ut og finne beite. Tyven kommer bare for å stjele, drepe og ødelegge. Jeg er kommet for at dere skal ha liv og overflod.

Spørsmål til samtale:

  • Hvordan var din umiddelbare reaksjon på andakten?
  • Har du blitt stoppet av politiet i trafikken noen gang? Hvordan føltes det?
  • Jesus sier: «Jeg er veien, sannheten og livet… Hva tenker du om den påstanden?
  • Er det lett å skylde på andre når en har gjort noe galt?
  • Hvordan åpnet Jesus veien til himmelen for deg?
Vipps en gave til preik.tv 132353
About the Author
Nettkonsulent for ImF-UNG og prosjektansvarlig for Preik.tv!
Scroll to top