Preik.tv – trosopplæring på hjemmebane

Feedback

Det er kjekt med tilbakemelding fra dere som bruker preik.tv! For litt siden fikk vi en epost fra Runar Mulelid som synes at preik.tv er en glimrende ressurs for trosopplæring på hjemmebane.

”12-åringen vår har sett alle andaktene fra begynnelsen og vi koser oss med å se å dem sammen om kveldene. Veldig bra! Håper dere fortsetter med dette lenge!”

Dette var så morro at vi sende han noen spørsmål for å høre litt mer om hvordan de bruker preik.tv

Her er svarene vi fikk tilbake:

– Når startet dere å bruke preik.tv?

Første gang var i pinsen i 2012 da hele familien var på tur til Vilnius. Vi satt på hotellrommet og snakket om hva pinse er da jeg kom over en av de første preik-andaktene som handlet om dette. Den ga en veldig fin forklaring på pinse, så det endte opp med at vi så den alle fem.

– Hvorfor bruker dere preik.tv?

Det er en fin måte å ha et felles fokus på troen og å ha en slags “regelmessig påfyll” av Guds ord først og fremst for Victoria, men også for meg som voksen. For oss er det blitt som en andaktsbok som vi stort sett bruker før leggetid.

– Hvordan pleier dere å gjøre det når dere ser preik.tv, ser dere bare videoen eller pleier dere å snakke om / diskutere innholdet?

Først og fremst ser vi videoen. Av og til blir det bare med det, mens andre ganger blir det en naturlig samtale ut av det.

– Er dere fornøyd med mengden preik.tv som blir produsert nå, eller burde det vært oppdatert oftere?

Tidligere syntes vi at det kom nye for sjeldent, men nå er det helt passelig for oss.

Kanskje det å se preik.tv sammen er en ide for andre familier?

Vi tar gjerne imot flere tilbakemeldinger og tips om hvordan preik.tv kan bli enda bedre!

God Sommer fra oss i preik.tv

Av Kjetil Fyllingen

Nettkonsulent for ImF-UNG og prosjektansvarlig for Preik.tv!